ГО «ОМЦ ПЛЮС» Полтава, соціально-культурний проект «CanAction»

Метою соціально-культурного проекту «Can Action» було розкриття талантів молоді, шляхом навчання різним видам мистецтва та створення ними спільних робіт. Соціально-культурний проект «Can Action» реалізується за підтримки представництва DVV International в Україні та Міністерства закордонних справ Німеччини, протягом серпня-листопада 2015 року.

Під час проекту були проведені майстер-класи для зацікавлених по наступним тематикам: «Основи фотографування», «Основи малюнку», «Основи створення скульптури» та «Основи створення карикатури». Кількість учасників кожного майстер-класу – 10 осіб, участь – безкоштовна. По завершенні проекту проведено чотириденний Фестиваль сучасного мистецтва «Open ART» у Полтавському краєзнавчому музеї. В рамках Фестивалю виставлені роботи учасників майстер-класів та роботи майстрів сучасного мистецтва, а також, тематичні обговорення по зазначеним тематикам.

 

Як кульмінація проекту – створення спільної картини формату 12 кв.м. професіоналами та учасниками майстер-класів.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.