Проект «Активізація роботи мережі організацій у сфері освіти дорослих в Україні»

Мета проекту: просування ідеї освіти дорослих та навчання впродовж усього життя в Україні за рахунок розвитку мережі організацій ОД, розширення професійного інформаційного простору для фахівців сфери ОД, посилення організаційного потенціалу та розширення діяльності Громадської спілки "Українська асоціація освіти дорослих".

Цільові групи: представники навчальних закладів формального і неформального сектора, установ освіти, культури, соціальної сфери, ЦОВ, НГО, які надають послуги в сфері ОВ і навчанні протягом звий життя, а також безпосередні споживачі таких освітніх послуг.

В рамках проекту буде здійснена підготовка інформаційно-методичного середовища (матеріалів) для дорослих, що навчаються, експертів і фахівців сфери ОД, надруковано два номери «Території успіху», практико-орієнтованого додатка до збірки «Освіта дорослих: теорія, досвід, перспективи», посилено організаційний потенціал та розширено діяльність УАОД.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.