Проект «Громадянська освіта запорука успішного розвитку громад»

Мета проекту: розвиток громад через активізацію громадянської освіти дорослого населення та посилення потенціалу ЦОВ. Проект реалізує товариство краєзнавців Яворівщини "Гостинець"

Цільові групи: доросле населення Яворівського району в 5-ти громадах (500 чол.) – учасники курсів з громадянської освіти - члени локальних громад, включаючи всі верстви населення, представників органів місцевого самоврядування, активістів громад, представників сфери бізнесу, медіа активістів; провайдери послуг з освіти дорослих, керівники ЦОД, бібліотек та працівники шкіл.

В рамках проекту буде здійснена розробка освітньої тренінгової програми по громадянській освіті, що відповідає актуальним потребам регіону та проведено навчання дорослого населення у п’яти громадах за участю представників самоврядування, членів мережі ЦОД, активістів громади, бізнесу, медіа активістів. Запланований міжрегіональний обмін досвідом і популяризація у регіоні найкращих практик громадянської освіти.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.