Проект «Професійна освіта і ресоціалізація засуджених»

Мета проекту: пілотуванням моделі ре соціалізації засуджених шляхом посилення потенціал у співробітників пенітенціарної системи і впровадження інноваційних методик освіти засуджених. Проект реалізується громадською організацією "Світло надії".

Цільові групи: засуджені за два місяці до звільнення, які знаходяться в Надержинщинській та Божківській виправних колоніях; колишні засуджені,

які брали участь в курсах програми «Ресоціалізація», і вийшли з місць позбавлення волі; засуджені в пробації; співробітники пробації та тюрем Державної пенітенціарної служби України та викладачі ПТУ МОН України з трьох областей (Полтавська, Сумська, Черкаська).

 

В рамках проекту буде підвищено рівень знань та потенціалу співробітників державної пенітенціарної служби України та співробітників Міністерства освіти і науки України; проведено курси пенітенціарної пробації «Ресоціалізація - курси підготовки до звільнення» в двох пенітенціарних установах; проведено навчання професіям, перекваліфікація і подальше працевлаштування колишніх ув'язнених на базі Навчально-виробничого центру за спеціальностями: столярна справа та швейна майстерність.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.