Проект «Освіта населення для демократичного громадянства»

Мета проекту: формування культури демократії у дорослого населення Бучацького та Ірпінського регіонів за допомогою громадянської освіти представників влади, депутатів, громадських діячів і вчителів. Проект реалізується громадською організацією "Поклик Поколінь".

Цільові групи: доросле населення Бучацького, Ірпінського і Бородянського районів, у тому числі представники соціально-незахищених груп,

що з'явилися одночасно з розвитком міграційних процесів та посиленням бідності: безробітні, в тому числі жінки, непрацююча молодь, тимчасово переміщені особи із зони АТО; вчителі шкіл, жителі територіальних громад, місцева влада (депутати міської ради, представники відділу освіти та мерії).

В рамках проекту заплановано підвищити кваліфікацію викладачів ЦОД, партнерських організацій, активу сільських громад та представників органів місцевого самоуправління; розробити нові навчальні програми по 4 напрямкам (включно з курсом по громадянській освіті) та провести навчання дорослих студентів Центрів освіти дорослих у регіоні.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.