Проект «Консолідація зусиль провайдерів освітніх послуг у сфері формальної та неформальної освіти дорослих для формування громадянської компетентності жителів Запорізької області»

Мета проекту: сприяти консолідації зусиль провайдерів освітніх послуг в сфері формальної та неформальної освіти дорослих для формування громадянської компетентності жителів Запорізької області.

Цільові групи: дорослі, що навчаються, і провайдери освітніх послуг у сфері формальної та неформальної освіти дорослих Запорізької області. Проект реалізується Благодійною організацією "Соціальний фонд".

В рамках проекту буде проаналізовано зміст освітніх програм на відповідність культурно-освітніх потреб населення і запитам роботодавців в Запорізькій області, консолідовано зусилля учасників ринку освітніх послуг для дорослих; створено інформаційний простір для обізнаності жителів Запорізької області про можливості навчання, буде розроблено та експериментально перевірено Концепцію регіону, що навчається, як основи ефективної регіональної освітньої політики (на прикладі Запорізької області).

Окрім цього буде підвищено рівень андрагогічної компетентності провайдерів освітніх послуг у сфері формальної та неформальної освіти дорослих Запорізької області та підвищено рівень громадянської компетентності шляхом надання освітніх послуг у сфері громадянської освіти жителям Мелітополя.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.