Проект «Громадянська освіта для самоорганізації та сталого розвитку місцевих громад Полтавської області»

Мета проекту: забезпечити представників місцевих громад Полтавської області знання і навички, необхідні для ефективної участі в житті спільноти і в політичному житті для самоорганізації та сталого розвитку своїх громад.

Цільові групи: тренери та представники громадських організацій Полтавської області; представники органів місцевого самоврядування, місцеві активісти, студенти, громадяни сіл, селищ, міст районного значення Полтавської області.

 

У рамках проекту буде розроблено курс тренінгів для тренерів з громадянської освіти «Механізми демократії участі.

Розробка проектів для місцевих громад» та підготовлено групу тренерів з питань громадянської компетентності; проведене навчання громадських діячів сіл, селищ, представників сільських рад, депутатів, активних громадян, студентів, представників громадських організацій з використання механізмів демократії для участі  написання проектів розвитку своїх громад; буде створено медіа продукт – соціальний відеоролик для популяризації громадянської освіти.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.