Проект «Освіта протягом життя: медійна грамотність для людей поважного віку»

Мета проекту: Розвиток навичок критичного мислення для усунення можливості маніпулювання людьми «третього віку» через навчання їх медійної грамотності, шляхом консолідації зусиль громадських організацій та бібліотек.

Проект реалізується ГО "Центр "Поділля-Соціум".

Цільові групи: представники неурядових громадських організацій, які проводять активні дії по роботі з людьми третього віку з міст Вінниця, Черкаси, Запоріжжя, Харків,  Полтава, Миколаїв, Луцьк 7 людей; працівники бібліотек з міст Вінниця, Черкаси, Запоріжжя, Харків,  Полтава, Миколаїв, Луцьк; люди поважного віку.

В рамках проекту буде підготовлена група тренерів для роботи з людьми третього віку з питань медійної безпеки: 7-ро громадських активістів/активісток та 7-ро представників/представниць бібліотек; проведено тренінги з медійної грамотності для літніх людей у 7 містах України та навчено громадських активістів створювати медійні майданчики для людей третього віку на базі бібліотек міст, поєднуючи спільні ресурси.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.