Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі

Метою проекту є посилення процесів демократизації в Україні та Білорусі за допомогою програм громадянської освіти дорослих.

Для досягнення цієї мети організації громадянського суспільства, що діють у сфері неформальної освіти молоді та дорослих в Україні і Білорусі, повинні мати можливість розробляти і реалізовувати програми громадянської освіти дорослих, грунтуючись на фактичних потребах цільових груп, а також забезпечувати довгострокову матеріальну і фінансову підтримку громадянської освіти із залученням органів місцевого самоврядування.

Заявниками проекту є національні офіси Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International

Основними напрямами діяльності проекту є:

  • посилення потенціалу партнерських організацій громадянського суспільства шляхом реалізації освітньої програми;
  • зміцнення місцевих структур у сфері освіти дорослих шляхом налагодження співпраці з органами місцевої влади та проведення низки заходів на регіональному та національному рівні, включаючи регіональні та національні круглі столи;
  • посилення громадської участі в локальних громадах шляхом реалізації мікропроектів в 6 регіонах України та 3 регіонах Білорусі.

Партнерськими організаціями проекту виступають 6 локальних партнерських організацій в 6 регіонах України (Херсонський обласний центр «Успішна жінка», Благодійна організація «Соціальний фонд» із міста Мелітополь, Запорізька область, Львівська громадська організація «Інформаційно-освітній центр «Імпульс», Миколаївська громадська організація «Клуб стійкого розвитку «Південна ініціатива», Сумська громадська організація «Центр освіти дорослих протягом життя») та 3 локальні партнерські організації в 2 регіонах Білорусі (Вітебська філія громадської організації «Християнська асоціація молодих людей» (YMCA Вітебськ), Гродненська обласна громадська асоціація молодих вчених «ВІТ», Центр безперервного навчання дорослих «Студія корисних компетенцій», Гродно).

Пряма цільова група проекту - 1500 осіб, непряма цільова група - 2500 осіб.

Тривалість проекту: травень 2018 року - жовтень 2019 року.

Більше інформації про проект можна знайти на веб-порталі проекту: adulteducation.org.ua

 

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.