Європейська асоціація освіти дорослих провела щорічні заходи, присвячені освіті дорослих та «зеленому» переходу

6-7 червня у Загребі відбулися Генеральна асамблея Європейської асоціації освіти дорослих (EAEA), церемонія нагородження премії EAEA Grundtvig Award та Щорічна конференція.

 

Протягом 6-7 червня 2023 року у Загребі відбулася низка заходів: Генеральна асамблея Європейської асоціації освіти дорослих (EAEA), церемонія нагородження премії EAEA Grundtvig Award та Щорічна конференція, присвячена освіті дорослих та «зеленому» переходу.

Під час Генеральної асамблеї було обговорено ключові політики на загальноєвропейському рівні, а також обрано новий склад Правління Європейської асоціації освіти дорослих. 

У межах церемонії нагородження було відзначено проєкти-переможці на національному та транснаціональному рівнях, що сприяють реалізації  інноваційних ідей, імплементують нові методології та підтримують сучасне розуміння освіти дорослих. У категорії транснаціональних проєктів з проєктом “Building green skills for circular economy” переможцем стала організація “Fenan Consulting” (Нідерланди). Нагороду отримала Анна Фенко, яка пояснила, як виникла ідея проєкту: «Дві жінки середнього віку хотіли показати молодому поколінню, що знання та навички про круговий спосіб життя існують поколіннями».

Громадська організація “Green Lane” з Вірменії отримала нагороду в категорії національних проєктів з проєктом щодо розширення можливостей жінок “Women’s economic empowerment in Shirak and Gegharkunik Marzes”. Нагороду отримала Естер Акопян від імені президента “Green Lane” Нуне Саруханян. Нагороди вручали президент EAEA Уве Гартеншлягер та Антонія Гладович, директорка Хорватського національного агентства ErasmusPlus.

Зазначмо, що заходи відбулися в межах “зеленого” тижня у ЄС, що тривав протягом 3-11 червня. Протягом цього тижня різні організації, такі як школи, ГО, бізнес-асоціації та інші проводили події, що привертають увагу до розвитку навичок, необхідних для формування стійких, резилієнтних і соціально справедливих спільнот.

Cookie-Settings
YOU ARE LEAVING DVV INTERNATIONAL
Important notice: If you click on this link, you will leave the websites of DVV International. DVV International is not responsible for the content of third party websites that can be accessed through links. DVV International has no influence as to which personal data of yours is accessed and/or processed on those sites. For more information, please review the privacy policy of the external website provider.