Запрошуємо на онлайн-презентацію Європейського товариства досліджень у сфері освіти дорослих

Захід відбудеться 15 лютого об 11.00 на платформі Zoom.

15 лютого 2024 року об 11.00-12.20 за київським часом відбудеться презентація Європейського товариства досліджень у сфері освіти дорослих (ESREA). Подію організовують спільно ESREA та команда одного з проєктів DVV International (Continental Exchange project). 

До участі запрошуються усі зацікавлені, зокрема представники університетів, що працюють у сфері освіти дорослих. Основною метою заходу є залучення потенційних партнерів до співпраці щодо програм обміну та дослідницьких проєктів.

Звертаємо вашу увагу, що захід відбудеться англійською мовою. Ознайомитися із програмою можна тут. Для реєстрації слід перейти за цим лінком: https://bit.ly/3uoKBBK.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.