Прийом заявок на отримання бізнес грантів для ветеранів та ветеранок - ЗАВЕРШЕНО!

4 грудня 2023 року відзначився завершенням прийому аплікаційних заявок від ветеранів та ветеранок конкурсі  на надання бізнес-грантів у межах проєкту "Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей". Цей конкурс спрямований на підтримку ветеранів у створенні власного бізнесу та забезпечення повноцінної реінтеграції іх у суспільство.

Наразі грантовий відділ перевіряє отримані  аплікаційні пакети на комплектність та відповідність конкурсним критеріям. 

"Беручи до уваги той факт, що ця хвиля конкурсу проходила без навчального компоненту, ми приємно здивовані кількістю учасників, питанням, які нам озвучували та отриманим бізнес-планам. Переходимо до етапу оцінювання кваліфікованою експертною грантовою комісією, щоб вже перед новим роком озвучити 10 фіналістів, які вже у 2024 році зможуть започаткувати або розширити свій бізнес», - розповіла грантова менеджерка проєкту, Євгенія Ставицька. 

Представниця переконана, що бізнес гранти це один з інструментів у напрямку підтримки ветеранів та ветеранок, допомагаючи їм створити стійке економічне майбутнє для себе та своїх родин.

Після завершення експертної оцінки, на сайті DVV International в Україні буде оприлюднена таблиця з результатами конкурсу. 

Кожен, хто подавав заявку, буде мати можливість відслідкувати результат. 

Проєкт реалізується DVV International в Україні за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.