Новини партнерів Представництва DVV International в Україні за ІV квартал 2021 року

У цьому матеріалі пропонуємо ознайомитися із останніми новинами організацій-партнерів DVV International в Україні щодо подій у сфері навчання та освіти дорослих протягом попередніх місяців.

 

 

Представництво DVV International має розгалужену мережу партнерів на території України, серед яких низка Центрів навчання та освіти дорослих у регіонах. Спільними зусиллями ми сприяємо становленню та розвитку культури навчання впродовж життя серед широкого загалу. У цьому матеріалі пропонуємо ознайомитися із останніми новинами організацій-партнерів DVV International в Україні щодо подій у сфері навчання та освіти дорослих протягом попередніх місяців.

На початку грудня між містами-побратимами – м. Суми (Україна) та м. Целлє (Німеччина) – відбулася перша зустріч в рамках проєкту Urban Exchange, що реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Участь у ній взяли представники Центру освіти впродовж життя, а також представники міської влади, керівники проєкту та представники донорських організацій. Мета зустрічі полягала в напрацюванні ідей щодо кооперації, що сприятиме розвитку міст. Зустріч стала одним із важливих етапів налагодження співпраці на шляху реалізації проєкту.

До новини

27-28 листопада в м. Мелітополі відбулася щорічна подія – Свято-ярмарок тренінгів і майстеркласів для дорослих. Це масштабна подія, під час якої учасники могли обирати з-поміж понад пів сотні тренінгів різних тем і напрямів. Серед них – вивчення мов, психологія, стратегічне планування в організаціях, надання домедичної допомоги, танці, гончарна справа тощо. Захід відвідало кількасот людей.

До новини

25 листопада 2021 року відбулася зустріч представників Мережі Центрів Едукації із директором DVV International Кристофом Йостом, регіональним директором DVV International Леваном Квачадзе та директором Представництва DVV International в Україні Олегом Смірновим. Під час зустрічі було обговорено перспективи подальшого розвитку центрів на базі бібліотек. А також відбулася стратегічна зустріч представників DVV International та місцевої влади м. Львова.

До новини

15 листопада у м. Вінниці відбулося засідання робочої групи, на якій було обговорено низку питань щодо реалізації проєктів «Доступні послуги громади» і «Місток довіри та любові». Обидва проєкти мають на меті розширення можливостей для підвищення соціального потенціалу та активізації участі в житті Вінницької МТГ людей поважного віку. Також у листопаді було затверджено Програму «Громада відкритих можливостей для людей похилого віку Вінницької територіальної громади на 2021−2023 роки», що передбачає реалізацію згаданого соціального проєкту для людей поважного віку «Місток довіри та любові».

До новини

У жовтні 2021 року на базі Центру навчання та освіти дорослих у Миколаївській області стартували майстеркласи з гончарства. До кінця цього року планується близько 50 занять, а з 2022 року передбачається повноцінний курс із гончарства, що триватиме 10 тижнів.

До новини

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.