Освітній потенціал Мелітополя: досвід та перспективи

29 березня до МДПУ імені Богдана Хмельницького з робочим візитом прибули регіональний директор Представництва Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів DVV International в Україні, Білорусії та Молдові Аніта Якобсоне і директор Представництва Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів DVV International в Україні Олег Смирнов. Метою візиту стало визначення напрямів подальшої співпраці МДПУ та DVV International у галузі освіти дорослих на рівні міста та регіону.

Робоча нарада відбулась у ректора МДПУ Валентина Молодиченка, який зазначив: «Для нас важлива співпраця з DVV International, оскільки сьогодні університет є не лише закладом освіти, а й площиною для поєднання зусиль міста та району в гуманітарній і соціальній сферах. Університет став осередком розвитку інтеркультурності міста, і це унікальна можливість інтегрувати її з освітою дорослих». Проректор з наукової роботи Сергій Прийма додав, що вже більше року МДПУ співпрацює з DVV International, а саме: у 2015 р. Науково-методичний центр освіти дорослих МДПУ отримав досвід успішної реалізації проектів «Підвищення рівня громадянських компетентностей представників громадських організацій для сприяння діалогу з владою» та «Мелітопольські Голоси за демократію», які були спрямовані на мобілізацію громадянської активності мешканців Мелітополя.

Регіональний директор DVV International в Україні, Білорусії та Молдові Аніта Якобсоне погодилась з тим, що освіта дорослих може стати новим імпульсом для розвитку університету, міста, регіону. Досвід менеджменту проектів, що отримав ЦОД, є безцінним і допоможе й надалі залучати додаткові ресурси до МДПУ. Директор DVV International в Україні Олег Смирнов підкреслив: «Науково-методичний центр освіти дорослих МДПУ – наш партнер-представник формальної освіти. Сподіваємось в цьому році зміцнити вдалий досвід співпраці».

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.