Урегулювання конфліктних ситуацій у молодіжному середовищі. Мова «без насилля - проект на Кіровоградщині

Лідери учнівського самоврядування, керівники і лідери євроклубів, лідери молодіжних організацій узяли активну участь в реалізації проекту «Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві» , через міні-проект «Урегулювання конфліктних ситуацій у молодіжному середовищі. Мова «без насилля», що реалізувало у Кіровоградській області ГО «Молодіжне громадське об'єднання «Центр», за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Платформа для розвитку діалогу і взаєморозуміння складалась з тренінгів «Запобігання конфліктних ситуацій у молодіжному середовищі», у якому взяли участь 70 учасників. Результатом навчання є проведення учасниками тренінгу, у своїх навчальних закладах та молодіжних об’єднаннях, тренінгів, акцій, бесід і семінарів на тему проекту. Крім того, було проведено творчий конкурс соціальних відеороликів, відеоматеріалів та мультфільмів «Відверто про головне».

Крім цього було задіяно формат відкритої конференції «Діалог, як шлях до миру і демократії». Активна молодь обласного парламенту дітей, Ради євроклубів Кіровоградщини, студентського самоврядування, керівники молодіжних організацій, партнери та ментор проекту мали можливість обмінятися думками з даної теми, подивитися і обговорити кращі соціальні відеоролики та нагородити переможців.

Фестиваль „Міжкультурний діалог як основа взаєморозуміння” став підсумком роботи у вищезгаданому проекті. На самому фестивалі працювали творчі майстерні, інформаційні та ігрові станції. Кожен учасник переглянув і взяв участь в обговоренні документального фільму нідерландського режисера Ельса ван Дріль „Габріель повідомляє з чемпіонату світу” XII мандрівного кінофестивалю Docudays UA.

Олена Арутюнян - Керівник проекту, заступник голови ГО «МГО «Центр», голова Ради євроклубів Кіровоградщини

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.