Відбувся міжнародний вебінар «Міста, що навчаються, за мир в Україні»

DVV International спільно з Корейською асоціацією міст, що навчаються, провели вебінар за мир в Україні.

27 квітня відбувся міжнародний вебінар, організований DVV International спільно з Корейською асоціацією міст, що навчаються протягом життя (KALLC) за участю представників українських міст, що навчаються. 

На початку вебінару з вітальними промовами виступили керівник Корейської асоціації міст, що навчаються протягом життя, мер міста Осан Kwak Sang-wook, президент Європейської асоціації освіти дорослих, заступник директора DVV International Уве Гартеншлєгєр. Також виступили Генеральний секретар Національної комісії Кореї у справах ЮНЕСКО та президент Національного інституту навчання протягом життя Kang, Dae Joong.

Учасниками вебінару з українського з боку DVV International стали: Регіональний координатор регіонів Східної та Південно-східної Європи, Кавказу Беттіна Бранд, Регіональний директор DVV International  в Білорусі, Молдові, Україні Леван Квачадзе, директор Представництва в Україні Олег Смірнов та менеджер проєктів Марія Милогородська. Українська міста, що навчаються, представили Наталя Іванова з ГО "Українська асоціація міст, що навчаються" (м. Мелітополь), заступник міського голови міста Мелітополя Михайло Семікін, керівниця Центру освіти дорослих м. Нікополь Ольга Пастушок, керівник ГО "Центр освіти впродовж життя" Юрій Петрушенко, директор департаменту стратегічного розвитку міста Суми Оксана Кубрак, депутат Сумської міської ради Андрій Баранов, керівниця мережі "ЦЕ" Вікторія Фургало (м. Львів), депутатка міської ради м.Полтава Світлана Нестуля та директор Інституту розвитку міста Татаріна Тетяна (м. Полтава). 

Під час основної частини вебінару учасники мали змогу переглянути відео Корейської асоціації міст, що навчаються протягом життя (KALLC) та українських міст, що навчаються (організацій-партнерів DVV International в Україні) про їхню минулу та поточну діяльність. Про поточну ситуацію в Україні розповіли представники українських міст, що навчаються. Представники DVV International зробили презентацію про свою діяльність щодо допомоги Україні.

У межах зустрічі відбулася дискусія про спільні дії та дії кожної країни заради миру в Україні, в якій взяли участь мери міст-членів KALLC та представники DVV International, представники українських міст, що навчаються. Після чого було проведено церемонію збору пожертв для фонду підтримки України від KALLC. Завершилася зустріч флешмобом "Мир в Україні".

Представництво DVV International висловлює щиру вдячність Корейській асоціації міст, що навчаються, за підтримку України та українських інституцій з розвитку освіти дорослих.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.