Семінар з підвищення організаційного потенціалу у партнерстві з ІСАР «Єднання»

Представництво DVV International в Україні у партнерстві з ІСАР «Єднання» провели семінар за темою «Особливості написання проектів для участі у конкурсі з підвищення організаційного потенціалу» 26 січня 2016 року. 

На семінар були запрошені громадські організації, які працюють у сфері освіти дорослих. Деякі з них вже мали досвід співпраці з Представництвом DVV International в Україні, інші - мають нагоду започаткувати нові партнерські ініціативи. Метою семінару було дати учасникам навички аналізу організаційного розвитку своїх громадських організацій, завдяки чому підсилити здатність кожної організації розвивати свої організаційні спроможності, та розробляти і виконувати якісніші проекти та програми, спрямовані на зміни у громадах. 

Експертами семінару виступили Наталя Клімова, менеджер комунікацій та організаційного розвитку ІСАР «Єднання» (м.Київ), і Анна Моргун, керівник організації «Центр Поділля-Соціум» (м. Винниця). На семінарі були розглянуті питання організаційного розвитку, його основ і етапів: як формується організація, як вона підсилюється, як формулюється її місія, як будується стратегія фінансування. Однією з можливостей отримати відповіді на ці питання є конкурс грантів з організаційного розвитку для організацій громадянського суспільства від ІСАР «Єднання», детальніше про умови якого можна знайти за посиланням Платформа організаційного розвитку 

У процесі семінару учасники і експерти проаналізували здебільшого потреби у розробці проектів на прикладі умовних проектних пропозицій.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.