Конкурс журналістських робіт «Право на освіту: що можна змінити в тюрмах?»

Представництво DVV International в Україні оголошує Конкурс журналістських робіт на тему «Право на освіту: що можна змінити в тюрмах?»

 

Конкурс організований у межах реалізації проєкту «Активно за освіту в тюрмі 2.0», націленого на збільшення кількості некомерційних організацій, що працюють в пенітенціарних установах, посилення їх потенціалу для роботи з засудженими і звільненими й організацію інноваційних освітніх програм для цих цільових груп, а також на покращення взаємодії суб’єктів громадянського суспільства із ЗМІ та журналістами з метою висвітлення ролі і важливості освіти в ресоціалізації засуджених і звільнених.

Проєкт був розроблений та реалізується DVV International спільно з організаціями-партнерами із Вірменії, Білорусі, Молдови, України – членами Міжнародної мережі пенітенціарної освіти в країнах Східного партнерства і Центральної Азії за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

В Україні проєкт реалізується Представництвом DVV International у партнерстві з благодійною організацією «FREE ZONE».

Строки проведення конкурсу:

Конкурс проводиться з 01.04.2020 р. до 31.08.2020 р.

Останній строк подачі матеріалів – 31 серпня, 18:00.

Детальніше про конкурс та умови участі ТУТ

З питаннями та за попередньою консультацією можна звернутися до контактних осіб:

Представництво DVV International в Україні 

Карпенко Ольга,  +380509221139, karpenko@dvv-international.org.ua

БО «FREE ZONE»

Дирявська Яна, +380975560893, dyryavska@freezone.org.ua

 

 

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.