Проект «Розвиток громадянсько-активної молоді у Сколівському районі»

Мета проекту: підвищення громадянської активності сільської молоді шляхом навчання цивільним компетентностям і подальшим залученням їх в розробку і реалізацію місцевих програм та громадських ініціатив. Проект реалізує ГО "Імпульс".

Цільові групи: місцеві жителі, які прагнуть і готові реалізувати своє право громадської участі в процесах формування політики на місцевому рівні;

представники місцевої влади та державних установ освіти та культури, громадської ради при РДА, депутати місцевих рад, лідери громадських організацій, активна молодь, громадськість; представники молодіжних та соціальних служб, громадських організацій в Сколівському районі; колективи Центрів освіти дорослих Сколівського району, а також представники партнерських організацій та освітніх установ, які надають інформаційні та освітні послуги в регіоні.

В рамках проекту буде створено майданчик для налагодження діалогу та підвищення взаємодії між органами місцевого самоврядування і громадянським суспільством; організовано і проведено навчання в Школі ШАНСС (Школа Активістів Народного Самоврядування Сколівщини) для молодіжних лідерів та цивільно-активних жителів сільських громад на базі мережі СЦОД; активізовано і зміцнено потенціал сільських громад та учасників Школи ШАНСС через впровадження міні-проектів.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE
ВИ ЗАЛИШАЄТЕ ВЕБСТОРІНКУ DVV INTERNATIONAL
Важливо: Якщо ви натиснете на це посилання, ви залишите вебсторінку DVV International. DVV International не несе відповідальності за вміст сторонніх вебсайтів, до яких можна отримати доступ за посиланнями. DVV International не впливає на те, щодо яких ваших персональних даних здійснюється доступ та / або обробка на цих сайтах. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте політику конфіденційності провайдера зовнішніх вебсайтів.