DVV International запускає ініціативу з висловлення солідарності з Україною до річниці повномаcштабного вторгнення

На знак підтримки України організація закликає мережу своїх партнерів опублікувати на їхніх сторінках відповідні зображення та хештеги.

З наближенням до річниці повномаштабного вторгнення Росії в Україну, головний офіс Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) висловлює незмінну позицію підтримки народу України в його боротьбі за свободу. Як організація, що є космополітичною та щодня працює задля діалогу та мирного співжиття, DVV International була глибоко вражена фактом нападу на одну з європейських країн. Центри освіти дорослих неодноразово висловлювали солідарність із Україною, зокрема надаючи допомогу постраждалим від війни українцям.

Крім того, у день початку повномасштабного вторгнення, 24 лютого, на оновленій тематичній сторінці, присвяченій Україні (www.volkshochschule.de/ukraine), буде представлено широкий спектр інформації про напрямки діяльності центрів навчання і освіти дорослих. А також на сторінках центрів у соціальних мережах зʼявляться прапор України зі спеціальними мотивом від DVV та хештеги #StandwithUkraine і #VHS.

DVV International закликає центри навчання та освіти дорослих зі своєї мережі приєднатися до ініціативи. У цей спосіб організація сприятиме тому, щоб нова воєнна реальність не стала нормою навіть через рік після її початку. 

Cookie-Settings
YOU ARE LEAVING DVV INTERNATIONAL
Important notice: If you click on this link, you will leave the websites of DVV International. DVV International is not responsible for the content of third party websites that can be accessed through links. DVV International has no influence as to which personal data of yours is accessed and/or processed on those sites. For more information, please review the privacy policy of the external website provider.