Представництво DVV International оголошує конкурс із пошуку розробника для виготовлення серії відеороликів про центри навчання та освіти дорослих

Дедлайн подання конкурсних пропозицій – 10 жовтня 2022 року.

Представництво DVV International в Україні оголошує конкурс із пошуку розробника серії промо-роликів про діяльність центрів навчання та освіти дорослих (ЦНОДів).

Мета створення відеороликів полягає в популяризації ЦНОДів та підвищенні обізнаності громадян про їхню діяльність серед широкої громадськості, а також популяризації навчання протягом життя загалом.

ВИМОГИ ДО ВІДЕОРОЛИКІВ

У межах конкурсу розробникам пропонується підготувати ролики тривалістю 3-5 хвилин про 8 провайдерів освітніх послуг (по 1-3 на провайдера). Таким чином, у підсумку провайдер має виготовити від 8 до 24 роликів після узгодження із замовником. Зміст роликів має відповідати концепції, наданій замовником та/або бути узгодженим безпосередньо із замовником.

Передбачається, що розробник надасть повний цикл послуг зі створення відеоконтенту: від зйомки до постпродакшну. Під час створення роликів передбачено відрядження (до 6 відряджень до центрів навчання та освіти дорослих в межах України протягом періоду створення відеороликів). Ознайомитися зі сторінками у соцмережах та сайтами центрів навчання та освіти дорослих можна за посиланням.

Терміни виготовлення роликів: жовтень 2022 року - лютий 2023 року.


ВИМОГИ ДО ПОСТАЧАЛЬНИКА РОБІТ ТА ПОСЛУГ (УЧАСНИКА КОНКУРСУ):

  • підтверджений досвід розробки відеоконтенту (бажано - на соціальну тематику);
  • діяльність у формі ФОП, ТОВ, ПАТ або інших організаційно-правових формах, передбачених законодавством України;
  • розуміння концепції навчання впродовж життя, цінності освіти дорослих;
  • гнучкість, клієнтоорієнтованість, готовність до створення контенту у тісній співпраці із замовником.

ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ НЕОБХІДНО НАДІСЛАТИ:

  • посилання на щонайменше 2 приклади створеного відеоконтенту;
  • копію реєстраційного документу, що підтверджує державну реєстрацію розробника (витяг з ЄДР/свідоцтво про держреєстрацію/інше);
  • цінову пропозицію із зазначенням калькуляції вартості послуги (*пропонова постачальником цінова пропозиція має включати бюджет на відрядження);
  • орієнтовний календарний план надання послуги із зазначенням можливої періодичності зустрічей із замовником офлайн чи онлайн для спільного обговорення різних аспектів розробки відеопродукту.

Ненадання учасником будь-якого із зазначених документів є підставою для відхилення участі в конкурсі. 

СТРОКИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Зазначені вище документи та покликання необхідно надіслати на електронну пошту: info@dvv-international.org.ua до 10 жовтня 2022 року включно, зазначивши в темі листа “Конкурс”.

Результати розгляду тендерних пропозицій будуть визначені та повідомлені всім учасникам конкурсу до 15 жовтня 2022 року

ПРО ЗАМОВНИКА

DVV International - Інститут міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV або Deutscher Volkshochschul Verband e.V.), працює у всьому світі з метою сприяння та підтримки навчання та освіти дорослих як ключового фактору розвитку суспільства та зменшення бідності. Спираючись на знання та досвід німецької національної асоціації місцевих провайдерів освітніх послуг, DVV International прагне ділитися найкращими практиками у сфері навчання і освіти дорослих.

Інститут, який значною мірою фінансується Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини, співпрацює з більш ніж 200 партнерами у понад 30 країнах Африки, Азії, Латинської Америки та Європи. DVV International спільно з національними, регіональними та глобальними асоціаціями освіти дорослих сприяє лобіюванню і реалізації права людини на освіту і навчання впродовж життя. DVV International робить внесок у досягнення Цілей сталого розвитку ООН, Програми глобальної освіти для всіх (Освіта 2030) та рекомендацій Міжнародних конференцій ЮНЕСКО з питань освіти дорослих (CONFINTEA).

Проектний підхід DVV International націлений на формування політик, розробку стратегій, стандартів та норм, сприяння фінансуванню на національному рівні (макрорівень), а також на розбудову інституційного потенціалу та професіоналізацію фахівців у сфері навчання і освіти дорослих (мезорівень), та співпрацює як з державними установами, такими як міністерства, так і з університетами та іншими освітніми закладами і організаціями громадянського суспільства. Підтримуючи наших партнерів (місцевих провайдерів навчання і освіти дорослих) у розробці та пілотуванні якісних програм навчання, особливо для вразливих груп населення (мікрорівень), ми створюємо найкращі практики та докази переваг навчання і освіти дорослих.

DVV International в Україні розпочало свою діяльність у 2010 році з метою просування освіти дорослих як ключового фактору для покращення якості життя населення та сталого розвитку.

Мета DVV International в Україні – підтримка створення та розвитку сталих структур, які займаються освітою дорослих та молоді.

Одним з головних напрямків роботи DVV International в 2019-2021 роках є підтримка створення та розвитку центрів навчання і освіти дорослих (ЦНОД) – як провайдерів різних, інноваційних та економічно доступних, освітніх послуг для різних цільових груп для підвищення рівня особистісного, професійного розвитку громадян і стратегічного розвитку суспільства загалом.

Мета і місія ЦНОД – допомога в скороченні бідності, посилення соціальної інтеграції, підвищення громадської участі та сприяння місцевому розвитку.

ЦНОД, які зараз почали виникати в Україні, створюються на базі громадських організацій, комунальних установ культури і освіти (бібліотек, народних домів і т.д.), можуть бути структурними підрозділами навчальних закладів. Вони часто є моделлю німецьких народних університетів, яка забезпечує можливості навчання протягом усього життя для всіх, незалежно від соціального статусу, статі, освіти, віку, релігії, ідеології або національності.

Пакет навчання дорослих і молоді в ЦНОД зазвичай включає:

  • програми розвитку особистості;
  • професійну освіту;
  • громадянську освіту;
  • культурну освіту;
  • програми з питань здоров'я.

Уразливі групи населення, як правило, отримують освітні послуги ЦНОД безкоштовно або за невелику оплату.

Cookie-Settings
YOU ARE LEAVING DVV INTERNATIONAL
Important notice: If you click on this link, you will leave the websites of DVV International. DVV International is not responsible for the content of third party websites that can be accessed through links. DVV International has no influence as to which personal data of yours is accessed and/or processed on those sites. For more information, please review the privacy policy of the external website provider.