У Представництві DVV International в Україні провели захід «Вимірювання участі в навчанні протягом усього життя»

9 грудня відбувся онлайн-захід «Вимірювання участі в навчанні протягом усього життя», організований Представництвом DVV International в Україні.

9 грудня відбувся онлайн-захід «Вимірювання участі в навчанні протягом усього життя», організований Представництвом DVV International в Україні.

Метою заходу було ознайомити стейкхолдерів у сфері освіти дорослих із Молдови та України з розмаїттям підходів вимірювання залученості населення у навчання протягом життя. Були представлені різноманітні міжнародні інструменти дослідження участі в навчанні відповідно до стандартів Євростату, зокрема у сферах робочої сили (Labour Force Survey) та освіти дорослих (Adult Education Survey). 

Подія тривала з 11.00 до 14.00 та включала презентації промовців із Великобританії, Латвії та Німеччини, які поділилися досвідом проведення відповідних опитувань у своїх країнах. 

Під час заходу було анонсовано запуск опитування у сфері навчання та освіти дорослих на території України, яке на замовлення Представництва DVV International в Україні проводитиме Київський міжнародний інститут соціології (КМІС). 

Воно стане першим масштабним опитуванням у сфері освіти дорослих, проведеним згідно з вимогами Євростату в Україні. Результати цього опитування будуть корисними для стейкхолдерів у сфері навчання та освіти дорослих. 
 

Cookie-Settings
YOU ARE LEAVING DVV INTERNATIONAL
Important notice: If you click on this link, you will leave the websites of DVV International. DVV International is not responsible for the content of third party websites that can be accessed through links. DVV International has no influence as to which personal data of yours is accessed and/or processed on those sites. For more information, please review the privacy policy of the external website provider.