Українським провайдерам освіти дорослих було присвоєно особливу нагороду в межах Британського фестивалю навчання

Фестиваль навчання щорічно проходить у Великобританії.

5 липня відбулася офіційна церемонія нагородження в межах Фестивалю навчання (Festival of Learning Awards), який щорічно проходить у Великобританії.

Традиційно нагородами були відзначені освітні організації та громадяни Великобританції, які зробили значний внесок в сферу навчання або ж подолали певні життєві виклики на шляху власної освітньої траєкторії.

Цьогоріч організатори конкурсу також відзначили активності українських провайдерів освіти дорослих протягом крайніх місяців сміливого протистояння російській агресії та присвоїли їм нагороду «Особливого визнання».

Під час нагородження з промовою через онлайн-включення виступив директор Представництва DVV International в Україні та член правління Європейської асоціації освіти дорослих Олег Смірнов. У своєму виступі він розповів про те, як українські провайдери освіти дорослих долають виклики повномасштабної війни. Крім того, у його виступі прозвучали слова вдячності організаторам конкурсу за увагу до освіти дорослих в Україні, а громадянам та уряду Великобританії – за підтримку України у ці складні часи. 

«Серед членів нашої Асоціації є ті, хто змогли швидко зорієнтуватись у потребах різних груп людей. Хтось запустив короткотермінові додаткові курси з шиття, щоб можна було задовільнити потреби у пошитті одягу та аптечних сумок для тероборони. Інші організації запустили короткі онлайн-курси з психологічної підтримки для тих, хто постраждав, тих, хто втратив свої домівки, тих, хто виіхав в інші регіони, зокрема, за кордон. В багатьох регіонах люди потребували навичок надання першої домедичної допомоги іншим людям, постраждалим від артилерійських або ракетних ударів… Ми вдячні всім викладачам, які сьогодні надають різноманітні освітні послуги дорослим українцям, які сьогодні цього найбільше потребують», – зазначив Олег Смірнов.

Переглянути відео з присвоєння нагороди УАОД можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що Фестиваль навчання організовують спільно Інститут навчання та праці та Департамент освіти Великобританії.

 

Cookie-Settings
YOU ARE LEAVING DVV INTERNATIONAL
Important notice: If you click on this link, you will leave the websites of DVV International. DVV International is not responsible for the content of third party websites that can be accessed through links. DVV International has no influence as to which personal data of yours is accessed and/or processed on those sites. For more information, please review the privacy policy of the external website provider.