Відбувся вебінар «Нагородження найкращих практик у сфері навчання дорослих»

19 травня в межах співпраці між Інститутом навчання та роботи (Великобританія) та Українською асоціацією освіти дорослих відбувся вебінар з обміну досвідом щодо проведення освітніх кампаній та подій.

19 травня відбувся вебінар «Нагородження найкращих практик у сфері навчання дорослих» за участі українських та закордонних експертів у сфері освіти дорослих.

Зустріч була спрямована на створення майданчика для обміну досвідом між британськими та українськими колегами в організації освітніх заходів та кампаній, що мають вплив на політику, практику та одержувачів освітніх нагород. Спікерами виступили представники Інституту навчання та роботи (Learning and Work Institute), які є організаторами щорічного британського «Фестивалю навчання», «Тижня освіти дорослих» та інших подій, що привертають увагу громадськості до ролі освіти дорослих та можливостей, які вона відкриває. З українського боку в події взяли участь представники Української асоціації освіти дорослих та співробітники Представництва DVV International в Україні.

У межах вебінару представники оргкоманди «Фестивалю навчання» (Англія) розповіли про процес відбору учасників, їх номінування, церемонію нагородження, поширення інформації про кампанію. Також інформацією про свою роботу поділилися представники «Тижня навчання дорослих» (Вельс) та ініціативи Inspire! на відзначення освітніх практик. 

Вебінар було організовано як перший етап співпраці між Інститутом навчання та роботи і Українською асоціацією освіти дорослих. Пізніше вебінар можна буде переглянути в записі.

Дізнатися більше про Фестиваль навчання та інші ініціативи у сфері освіти дорослих можна за цим посиланням: www.festivaloflearning.org.uk.

Cookie-Settings
YOU ARE LEAVING DVV INTERNATIONAL
Important notice: If you click on this link, you will leave the websites of DVV International. DVV International is not responsible for the content of third party websites that can be accessed through links. DVV International has no influence as to which personal data of yours is accessed and/or processed on those sites. For more information, please review the privacy policy of the external website provider.